Στρατηγική SEO

Αν θέλετε να μας αναθέσετε όλη τη διαδικασία σχεδιασμού
και εκτέλεσης Στρατηγικής SEO του site σας μπορείτε να
αξιοποιήσετε την συγκεκριμένη υπηρεσία.

Τα στάδια μιας επιτυχημένης
υλοποίησης Στρατηγικής SEO
είναι τα παρακάτω:

SEO Audit Report

Για να γνωρίζουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται το site σας αναφορικά με το SEO, σας στέλνουμε Αναφορά SEO Audit Report που περιλαμβάνει ανάλυση κατάταξης και ανταγωνισμού, προτάσεις βελτίωσης ιστοσελιδας, όλα τα backlinks των ανταγωνιστών καθώς και τα συμπεράσματα & προτάσεις μας.  Δείτε περισσότερα

On-Page Optimisation ( Προτάσεις βελτίωσης περιεχομένου )

Επικεντρωνόμαστε σε on-page ενέργειες που λαμβάνουν χώρα μέσα στην ίδια την ιστοσελίδα (π.χ. διαμόρφωση τίτλων, κατάλληλη χρήση keywords κτλ).

H On Page Βελτιστοποίηση αναφέρεται στους παράγοντες που επηρεάζουν την θέση κατάταξη μιας Ιστοσελίδας στην σελίδα οργανικών αποτελεσμάτων αναζήτησης (SERP) μέσα από αλλαγές και βελτιώσεις που εφαρμόζουμε σε αυτήν. Οι παράγοντες αυτοί είναι ελεγχόμενοι από εμάς ή από τον κώδικα που περιλαμβάνει η σελίδα μας.
Η ομάδα του DynamicSite αναλαμβάνει την εφαρμογή των εργασιών εκείνων που θα βοηθήσουν την σελίδα σας να επιτύχει καλύτερες θέσεις κατάταξης στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης.

Στο τέλος αυτού του σταδίου παραλαμβάνετε τις προτάσεις μας ( copywriting ) για ενδυνάμωση της θεσης σας στα σημαντικότερα keywords για συγκεκριμένες σελίδες καθώς και προτάσεις για meta titles & descriptions , και Alt texts, Link Texts, πιθανές αλλαγές σε body text όπως τίτλους h1, h2 πυκνότητα keyword στη σελίδα. Επίσης σας παραδίδουμε κείμενο με όλες τις τεχνικές ενέργειες που θα πρέπει να κάνει ο τεχνικός της ιστοσελίδας σας.

Μετά την εφαρμογή των προτάσεων μας στην Ιστοσελίδα σας και αφού μας ενημερώσετε σχετικά προχωρούμε σε επιπρόσθετο έλεγχο SEO για τα onsite ζητήματα και σας ενημερώνουμε για την ορθή υλοποίηση ή για επιπρόσθετες μικρές επεμβάσεις όπου χρειαστεί.

Παράλληλα σας παρέχουμε τρίμηνη δωρεάν πρόσβαση στα SEO tools για να παρακολουθείτε και μόνοι σας την εξέλιξη της κατάταξης σας. Θα έχετε και τη δυνατότητα επέκτασης της Υπηρεσίας για όσο χρειαστεί.

Off-Page Optimisation

Με βάση την ανάλυση που έχουμε κάνει στον κλάδο σας και στους ανταγωνιστές σας κατά το στάδιο του SEO Audit Report, σας προτείνουμε σε ποιά ενημερωτικά sites θα ήταν καλό να υπάρχει και η δική σας αναφορά (backlink). Συνεργαζόμαστε μαζί σας για να βρούμε το πιο κατάλληλο κείμενο προς ανάρτηση και μπορούμε να επικοινωνήσουμε εκ μέρους σας με τους σχετικούς ιστότοπους για να διερευνήσουμε την δυνατότητα και τις προϋποθέσεις ώστε να σας συμπεριλάβουν.

Διαφήμιση Μικρής Κλίμακας (Προαιρετικό)

Θεωρούμε πως είναι καλό παράλληλα με την αρχική βελτιστοποίηση να διενεργηθεί μια σύντομη διαφημιστική καμπάνια αναζήτησης στοχευμένων λέξεων, που θα χρησιμεύσει σαν έρευνα για τους όρους αναζήτησης που πραγματικά έχουν αξία (φέρνουν επισκέπτες) στην σελίδα σας με καλή αλληλεπίδραση όπως μέσο χρόνο παραμονής, μέσο όρο σελίδων που κάνουν ανάγνωση κλπ. Παράλληλο όφελος της πληρωμένης διαφήμισης είναι πως αυξάνει την επισκεψιμότητα της σελίδας σας γιατί οι διαφημίσεις εμφανίζονται άμεσα στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων.

Μηνιαία Αναφορά Κατάταξης

Παραλαμβάνετε κάθε μήνα αναφορά των κατατάξεων σας σε όσα keywords εργαστούμε για το διάστημα που θα συμφωνήσουμε. (Προτείνονται 3-6 μηνιαία Reports)

Πόσο κοστίζει η πλήρης υλοποίηση SEO;

Δείτε όλες τις Υπηρεσίες SEO ΕΔΩ